Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

32 güle 32 bin yorum

Meryem Uzerli'yi çok seviyoruz değil mi? Misal ben hastasıyım. O doğal güzelliği, saf gülüşü, kocaman mavi gözleri içimi açıyor.
Uzerli'nin başına gelenleri hepimiz biliyoruz ve erkek tarafına gıcık oluyoruz. Elimizde değil; kadınız ve Meryem'e yapılanı kendimize yapılmış sayıyoruz.
Velhasıl bugünlerde kızının babası Can Ateş'le araları iyi gibi görünüyor. Hatta dün çıkan haberlere göre; Can Ateş, Uzerli'nin 32'nci doğum gününde, 32 adet gül göndermiş.
Bence harika bir gelişme, gerisi onları ilgilendirir. Üstelik ortada çocuk varken, anne ve baba arkadaş kalabilmeli, iletişimi kesmemeli.

'SENİ HAK ETMİYOR'
Ve fakat internet sitelerinde haberin altına yorum yapan okurlar hiç de öyle düşünmüyor. 32 gül olmuş 32 bin yorum. Kıyamet kopuyor. Eee kadınlara yaranmak kolay değil; bir kere hata yapmayacaksın, bir ömür çekersin. Can Ateş'in yerinde olmayı hiç istemezdim. Çekecek, mecbuuur.
Buyurun bazı yorumlara:
'Meryem unutma, unutturma' yorumu: 'Meryem Uzerli, lütfen Can Ateş'in yaşattıklarını unutma, seni hak etmiyor.'
'Hadi oradan be' yorumu: 'Öyle bir adama çocuğumu değil; evimin eşiğini bile göstermem, fedakar kadın.'
'Adam amuda kalksa affetmem'ci yorumu: 'Gülün tanesi 5 liradan olsa, 160 liralık gül almış. Maserati'ye binen adam için büyük rakam! Çok da yaratıcıymış.'
Genel tespitçi yorumu: 'Kadınlar kendilerini üzen erkekleri daha çok seviyor, el üstünde tutanları sevmiyor.' n'Allah'a havale ederiz'ci yorumu: 'Ve bir gün herkes anlar sevdiğinin kıymetini. Ama gidince, ama bitince, iş işten geçince...'
Demet Akalın şarkıları gibi yorum: 'O adam bir gün Meryem'in kapısında köle olacak' (Olacaaak, olacak.)

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA