Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Yeni sezonun 'bekleme listesi'

Yaz sezonunun bitimiyle sonbahar öncesi, yani 'pre-fall' dönemi başlıyor. Markaların tamamıyla kazanç odaklı sezonu da diyebileceğim bu dönem artık neredeyse ana sezon koleksiyonları kadar hareketli ve bereketli. Özellikle lüks markaların çantalarında sayfalarca bekleme listesi oluştu bile. Üç lüks markanın bu listesini sizler için inceledim...

LOUIS VUITTON

Tasarımcının ilahı, markaya kalıcı imza bırakabilendir. Marc Jabobs'dan sonra Nicholas Ghesquière'in daha ilk koleksiyonunda bu denli yaratıcı olması hayranlık uyandırıcı. Özellikle markanın ikonik sandıklarının Petite Malle adı altında minyatür boy ve farklı renklerle tasarlanması, sezonun en beğendiğim güzelliklerinden. Limitli sayıda üretildikleri için Türkiye'de ciddi bir bekleme listesine sahip. Fiyatları değişiyor ama modeline göre taban fiyat 10 bin 900 lira. Metalik renkliler ise 11 bin 500 lira. Çantalar Eylül ayında sınırlarımıza girecek ve ardından tüm davetlerde trendleri takip eden sosyetik hanımlarımızın ellerinde yerlerini alacaklar.

CHANEL

Chanel'in akla gelmeyecek nesneleri çantaya dönüştürüp yine akla gelmeyecek etiketlerle satması yeni değil. Dalga geçercesine enayi yerine koyuluyoruz ama olsun; elimizdeki Chanel gerisi hikaye! Geçen sezonun parfüm clutchlarının yerini bu sezon minyatür benzin varilleri alıyor. Pleksiglas malzemeden yapılan clutchlar tam 31 bin 670 lira! Üstelik upuzun bir bekleme listesine sahip! Chanel'in Paris Dallas koleksiyonundan bir diğer bekleme listesine sahip çanta ise, at eyerinden esinlenme messanger çanta. Fiyatı 18 bin 670 lira!

BVLGARI

Bvlgari; eşsiz güzellikteki mücevherlerinin yanısıra son yıllarda çanta modelleriyle de modaseverleri epey memnun ediyor. İkonik Serpenti çantaların zincirleri uzamış, daha kullanışlı sportif bir havaya bürünmüş. Geldiği gün biten çantalar uzun bir bekleme listesine sahip. Sezonun bir diğer öne çıkan modeli ise origami detaylı yeni Serpenti modeli. Son baktığımda sadece kırmızısı kalmıştı. Fiyatı 5 bin 620 lira.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA