Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Muhabirler haber hırsızlığına karşı harekete geçmeli

Hürriyet gibi büyük bir gazete internet sitesinde organize haber hırsızlığı yapıyorsa, kim bilir diğer küçük haber siteleri neler yapıyor! Onların durumu daha vahim! İnternette spordan magazine, siyasetten ekonomiye birçok haber sitesi var.

MUHABİRLER NEREDE?
Adları haber sitesi ama hiç muhabirleri yok! Bir-iki editörleri var, o kadar. Onların işi de sadece gazetelerdeki haberleri internet sayfalarına kopyalamaktan ibaret. Muhabirler eskiden haberlerinin internet sitelerinde yer almasına, gündemde kalmasına çok seviniyorlardı ama artık gözlerini açmalarının zamanı geldi. Arkadaşlar farkında değil misiniz; internet artık büyük bir sektör, binlerce insan sizin sırtınızdan para kazanıyor. Siz yeri gelince özel bir haber için belki de bir hafta uğraşıyorsunuz ama karşı taraf bu emeğinizi sadece bir-iki saniye içerisinde kopyalayarak, haksız kazanç sağlıyor. Üstelik imzanızı bile atmıyor. Hakkınızı aramanızın zamanı geldi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA