Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Özge Özpirinçci polislerden özür dilemeli

"Üfletmeyin,bunlar ilkel şeyler, Avrupa'da polisler bunu kullanmıyor. Sizin yaptığınız tamamen kanuna aykırı. İnsanlar sizin yüzünüzden dışarı çıkıp eğlenemiyorlar." 'Melekler Korusun' dizisi oyuncusu Özge Özpirinçci'ye aitti bu sözler... Polislere karşı gelirken çok cool'du arkadaşıyla sanki dalgasını geçiyordu. Üflemedi ama kan örneği vermek için hastanenin yolunu tuttu.

PEŞİNİ BIRAKMAYIN!
15 gün sonra Adli Tıp'tan rapor geldi, Özge 1.05 promil alkollü çıktı ve ehliyetine altı ay el konuldu. Büyük ihtimalle Özge, kan testi için hastaneye gitme sürecinden geçecek zaman diliminde kanındaki alkol oranının düşeceğini hesapladı. Evet, çok küçük hesaplar bunlar. Benim asıl anlamadığım Özge'nin yalan söyleyip, üstüne bir de polisleri aşağılamaya çalışması... Nasıl bir ruh halidir bu sevgili okurlar, lütfen biri bana açıklasın. Normalde böyle bir anda insanın suçluluk psikolojisiyle yüzü kızarır değil mi? Ne desem boş! Bir de bunlar gençlerin rol modelleri oluyorlar! Yazık! Bence Özge'nin polislerden özür dilemesi lazım. Tabii öncesinde cezasını çekmeli. Bir devlet memurunu aşağılamanın mutlaka bir cezası olmalı. Üstelik Özge, yalan söyleyerek aşağılıyor. Bir de görev başındaki devlet memurunun vaktini çalmanın da bir cezası olmalı? Polis bu ayıbın peşini bırakmamalı!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA