Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

İnternetten HD film keyfi

Türkiye'de de artık internetten HD film izleyebiliyorsunuz. Bu 'güzellikten' şimdilik Superonline fiber internet kullanıcıları faydalanıyor. Eğer siz de benim gibi sinema bağımlısıysanız, Superonline'ın Superplay uygulamasında yer alan FilmClub, FilmClub 2 ve Club1001 kanallarına mutlaka göz atın derim. Fiber internet sayesinde görüntü kusursuz, HD kalitesinde film izliyorsunuz. Kanallardaki film seçeneği ise çok geniş. FilmClub ve FilmClub 2'de vizyondan yeni çıkmış 'hit' yapımlar yayınlanıyor.

POYRAZOĞLU'NA TAVSİYE
Club1001 kanalı ise tam sinefillere göre. 'Mutlaka görmeniz gereken' sloganıyla yakın döneme damgasını vurmuş başyapıtlar yayınlanıyor. 7 gün 24 saat kesintisiz film yayını var bu kanallarda. FilmClub kanalları Tivibu'da da yayında ama orada henüz HD yayın yok. İnternetten sinema yayıncılığının gelecekte Türkiye'deki korsan DVD sektörüne büyük darbe vuracağını daha önce de yazmıştım. Filmclub kanallarının HD yayın yapmasının, korsan DVD satışlarını daha da azaltacağına inanıyorum. Çünkü bu kanalların fiyat uygulaması korsan DVD'ye darbe vuracak derecede ucuz. Vallahi ben bu FilmClub kanallarını, ilk 'korsansever' Ali Poyrazoğlu'na öneriyorum. İnternette HD film izledikten sonra korsan DVD almaktan kesin vazgeçer.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA