Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Asıl Aysu'ya ayıp oldu

Selçuk İnan'ın; Aysu Baçeoğlu'na bakarken çekilen fotoğrafı, yaz döneminin şimdilik en esprili magazin haberi oldu...
Aslında fotoğrafta bir şey yok, insanlık hali... İnsanın gözü güzele kayıyor işte. Lakin Selçuk'un öğrenmesi gereken çok şey var.
Selçuk'un Galatasaray'a transferi çok konuşuldu, artık kameralar onu gölge gibi takip edecek. Selçuk'a birileri kriz yönetimini öğretmeli.
Eğer durumu kurtarmak için Selçuk gibi "Tatile arkadaşlarımla çıktım, o fotoğraf çekilirken de onların yanındaydım. Ama fotoğraf beni bitirdi! Benim iki yıllık ciddi bir ilişkim var. Böyle şeyler yazılmasını istemiyorum" derseniz, daha çok bitersiniz.
Öncelikle fotoğrafa olan ilgi artar. Selçuk hiç konuşmasaydı, o fotoğraf bir paparazzi karesi olarak unutulup gidecekti.

AYSU BACEOĞLU FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN!

SEKS OBJESİ!
Ayrıca "Benim iki yıllık ciddi bir ilişkim var" lafına birçok insan takılır. "Madem ciddi ilişkin var, bu tarz fotoğrafların çekilmesini istemiyorsun, tatile neden erkek arkadaşlarınla çıktın?" derler.
Hem Selçuk'un kendisi değil miydi Trabzon'un sosyal hayatından sıkılan, İstanbul'da yaşamak isteyen... İşte sana renkli bir sosyal hayat! Canın hiç sıkılmayacak artık. İstemesen de magazinin renkli dünyası seni içine alacak.
Aslında bu haberden en çok mağdur olan Aysu Baceoğlu... Selçuk'un; Aysu'yu tanımaması ve ondan "O kadın"vari bahsedilmesi her kadını üzer...
Selçuk'un açıklaması ve fotoğrafı yan yana koyduğunuzda da, Aysu; hakkında sadece seks objesi olarak bahsedilen bir kadın olarak hafızalara kazınır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA