Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Fotoğrafı Google'dan sildirecek

Selçuk İnan 'Bu fotoğraf beni bitirdi' haberinin okuyucu yorumlarına baksa, olayı büyütmemesi gerektiğini anlardı. Yurdum insanı bakın neler demiş:
"Bu fotoğraf beni de bitirdi, bitmemek elde değil."
"Ben böyle bitmeye razıyım, bitirin beni."
"Eğer bu ülkede erkekler yüzmek için bikinilerini giyinmiş kadınlara bakıp bakıp bitiyorlarsa, eyvah ülkenin haline. İnsan güzel olan şeye bakar, sonra hayat devam eder. Bu güzelliği cinsel nesne haline getirirse, durum vahim."

BOŞUNA PARA HARCAMA
Son yorumu tuttum. Güzel olan şeye bakılır ve hayat devam eder. Ancak Selçuk için hayat durma noktasında... Ünlü futbolcu bu fotoğrafın Google'dan silinmesi için harekete geçmiş.
İşte bakın bu gelişme de yazı konusu oldu, haber daha da büyüdü.
Selçuk'a tavsiyem; fotoğrafı Google'dan sildirmek için boşuna parasını harcamasın! Google'dan bir fotoğrafı tamamen silmek teknik olarak mümkün değil. Bir kere gazetelerin arşivine giren bir fotoğraf kolay kolay çıkmaz! Zoru başaranlar ise ayrı bir tartışma konusu!
Hadi diyelim gazetelerin arşivlerinden de silindi bu fotoğraf... Bu haberi milyonlarca insan internetten okudu. İllaki birileri bu fotoğrafı komik bulup bilgisayarına kaydetti. İsterlerse tekrar internete koyarlar ve o fotoğraf ışık hızıyla tekrar yayılır.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA