Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Haydarpaşa Garı boşuna yanmamış!

Haydarpaşa iki yıllık bir restorasyondan geçecekmiş. Yanan çatı katı tamamen kafetarya ve gözlemevi olacakmış. Diğer katlar ise müze, alışveriş merkezi ve gar şeklinde düzenlenecekmiş...
Daha önce yaşadığımız tecrübelerden yola çıkarak "İnşallah gözlemevi ve müze göstermelik, küçük alanlar olmaz" mı desek acaba!
Asıl yanan çatı katına kafeteryalar yapılacak olmasına "Bu ne tesadüf?" mü demeli? Kamuoyunda "Bilerek yakıldı" diye bir inanç oluşmuşken, kafetarya yapmak bu şüpheyi atırıyor.

EN DEĞERLİ ARSA ORASI
Bakın, Emek Sineması projesinin sahibi Kamer İnşaat'ın ortaklarından Levent Eyüboğlu, "Ortada korunacak bir bina yok. Derme çatma bir yapı var. Biz sinemayı koruyoruz, yanına 10 da salon yapıyoruz" diyor.
Yapma kardeşim, bari bizimle dalga geçme!
Oraya 10 salon daha koyarsan koskoca Emek'i cep sinemasına çevirirsin. "Emek'i aynı boyutlarda taşıyacağız" diye bir laf hiç duydunuz mu?
Daha önce de yazdım:
Madem Emek Sineması'nın beşinci kata taşıyacağınızı övünerek anlatıp teknoloji gelişti falan diyorsunuz, o zaman o teknoloji ile Emek'i olduğu yerde bırak; üstüne, yanına ne yapıyorsanız yapın! Olur mu?
Orası Türkiye'nin en değerli maden yatağı! Kazmayı vurdun mu dolar fışkırır. Alta bol bol mağazalar koyacaksın ki, voliyi vurasın!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA