Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Şişmanlayınca niye haber olmuyor?

Yanılmıyorsam Sibel Can hakkında çıkan en son haberde; saç modelinden ve kâküllerinden bahsediliyordu. Ancak asıl haber, görüntüsüydü. Yine kilo almıştı, hem de siyah elbise bile aldığı kiloları saklayamamıştı...
Farkındayım; şu an bir kadını en çok üzecek cümleleri kuruyorum ama bunu biraz da Sibel Can istediği için yapıyorum.
Önceleri her albüm öncesi 'Sibel'in müthiş zayıflama formülü', 'İşte Sibel'i incecik yapan diyet' benzeri haberler okuyorduk ama bu zayıflama haberleri belli bir süreden sonra doz aşımına uğradı.

O GÜZEL SESE YAKIŞMIYOR
Sibel Can, her ekstra öncesi zayıflar oldu... Ee o zaman da sorarlar; zayıflayınca haber oluyor da şişmanlayınca niye yazılmıyor?
Sibel Can'ın kilolarıyla kafayı bozmuş değilim, tek derdim bir daha zayıflama haberinin yapılmaması.
Aslında hata Sibel Can'da! Artık kilolarıyla barışık yaşayıp verdiği her kilo için basın danışmanına haber yaptırmamalı. Bir de kendine acilen bir imaj danışmanı bulmalı. O güzel gözlere, yüze yakışıyor mu o kâküller? Aksine saçını hep toplamalı ya da kısa kesmeli. Dekolte sevdasından vazgeçmeli... Vallahi erkek gözüyle söyleyeceklerim bu kadar!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA