Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Serter'i hedef almak için dizi harcanır mı?

Tek bir sorum olacak: Diyelim ki bu hayattaki tek gayem CHP milletvekili Nur Serter'i üzmek... Bunun için 2 milyon dolar harcadığım bir diziyi zora sokar mıyım?
Hadi kafayı yedim ve böyle bir şey yaptım diyelim... Bunu, haber bile değil, sadece bir resim altında 'Uçurum' dizisinin kadınlarını fuhuşa sürükleyen karaktere Nur Serter ismini vererek mi yaparım?
Eğer varsa böyle bir niyetim; dizide o karaktere 'Nur' değil, 'Nur Serter' derim, değil mi?
atv'ye inanmadılar, RTÜK üşenmedi diziyi baştan sonra izletti ve "Dizinin hiçbir sahnesinde Nur Serter ismi geçmiyor" açıklaması yaptı! Ee şimdi ne olacak? Türkiye'deki bütün Nur'lar protesto yürüyüşü mü yapacak?

DİZİNİN YÖNETMENİ 'CHP'Lİ
Öte yandan yapımcı canlı yayına bağlandı, basın açıklaması yaptı ve olayın medyaya yollanan basın bültenlerinde Sertaç soyadı yerine yanlışlıkla Serter yazılmasından kaynaklandığını söyledi. Ve ortaya çıkan bu yanlış anlaşılma için her şeye rağmen özür diledi.
Yani tüm bu patırtı gürültü sadece bilgisayar tuşlarına, iki harfe yanlış basılmasından kaynaklandı.
Dizinin yönetmeni bile Twitter'a "CHP'liyim, benden nasıl böyle bir şey beklersiniz" diye yazmış.
Milyon dolarlık bir dizi ya da Türkiye'nin en büyük iki kanalından biri olan atv, Nur Serter'e niye fahişe göndermesi yapsın ki?
Hadi diyelim böyle bir aptallığa imza atıldı, kendilerini zor duruma düşürmekten başka ne geçecek ellerine? Değeri 1 milyar doları geçen medya kuruluşları böyle çocukça hareketler neden yapsın ki?
Sevgili meslektaşlarım çocuklar bile güler ürettiğiniz komplo teorilerine! Ya milletvekillerine ne demeli? Twitter'da yazılanları ciddiye alıp, gaza gelip nasıl bu olayda kasıt ararlar?
Twitter'daki yazılanlar doğru çıksa bugün CHP tek başına iktidardı!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA