Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Ülker, Vanlı çocukları unutmadı

Ülker'in 23 Nisan Çocuk Bayramı onuruna geleneksel hale getirdiği Ülker Çocuk Sinema Şenliği bu yıl yine çocuklara sinema aşkını aşıladı.
Türkiye'de 62 il ve Kıbrıs'ta toplam 157 sinema salonunda 135 bin çocuğa ücretsiz sinema gösterimi ve çeşitli sosyal sorumluluk etkinlikleri düzenlenmiş...
Şimdi buraya kadar okuduklarınız kulağa klasik sosyal sorumluluk projesi gibi geliyor değil mi? Aslında hiç de öyle değil!
Bu 62 il arasında Ülker ayrıca her yıl bir il seçip deyim yerindeyse oraya çıkartma yapıyor ve çocuklara gerçek bir 23 Nisan hediyesi sunuyor.
Geçtiğimiz yıl Mardin'e onlarla birlikte gitmiş ve orada hayatlarında ilk defa sinemaya giden çocukların mutluluğuna tanıklık etmiştim.
İstanbul'
da adım başı her yerde sinema salonu olmasına rağmen Anadolu'da hâlâ sineması olmayan şehirler var.

5 YILDA 645 BİN ÇOCUK
Ülker' ciler bu yıl çok doğru bir seçim yapıp Van'a gitmişler. Depremzede çocuklar için sadece sinema çadırı değil kocaman bir oyun alanı oluşturmuşlar...
İşte sosyal sorumluluk projeleri böyle olmalı.
Ünlüleri bir araya getirip saçma sapan fotoğraflar çektirmek yerine 'Ülker Çocuk Sinema Şenliği' örneğinde olduğu gibi sorunun olduğu yere bizzat gidip, onlarla yaşamak, bir şeyleri paylaşmak daha anlamlı bence.
Yazıyı önemli bir notla noktalayalım:
Ülker Çocuk Sinema Şenliği, beş yılda tam 645 bin çocuğu sinemaya götürmüş ve şenlik sayesinde Anadolu'da sinemaya gitme oranları yüzde 30'lardan yüzde 45'lere ulaşmış.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA