Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Babalar günü röportajı

Bebeğim ve Biz dergisine babalar günü için iki oğlumla birlikte röportaj verdik. Çocuk fotoğrafı çekmek ne kadar zormuş o gün öğrendim.
Küçük oğlum Deniz 2 yaşında, normalde çok uysal bir çocuk ama objektifi görünce inat etti, kafasını kaldırmadı. Bayağı uğraştık, istenen fotoğrafı çekemedik. Dizilerde, filmlerde çocuklarla nasıl çekim yapıyorlar şimdi daha çok merak ediyorum.

BİRÇOK FAYDALI YAZI VAR
Neyse ki derginin deneyimli editörü Işıl Evrim Akgün soruna el koydu, anında kandırdı bizim Deniz'i. Akgün'den röportaj esnasında bile, çocuk yetiştirmeye dair bayağı tüyo aldım. Ee çocuk ve aile dergisinin editörü de böyle olmalı.
Akgün; Arda Esen, Mehmet Ali Ilıcak, Harun Tan, Bay J, Dr. Dilaver Özturan ve çocuklarıyla da keyifli röportajlara imza atmış. Dergide çocuklu ailelere tavsiye edeceğim 'Bebeklerde bıngıldak', 'Cinsellikle ilgili sorulara sakin yaklaşın' gibi birçok uzman görüşü destekli faydalı yazılar da var.
Dergideki röportajlarda en anlamlı söz ise ünlü oyuncu Demet Tuncer'den gelmiş:
"Mucizelere inanmayanlar hamile kalsınlar!"


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA