Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Cem Yılmaz, Leman'a helikopterle mi gidiyordu?

Bin kere yazdık; bizdeki magazin haberleri, Amerika ve Avrupa'da çıkanların yanında 'Susam Sokağı' kadar zararsız. Oralarda ünlülere nefes bile aldırmıyorlar! Bazı istisnalar hariç, Oscar'lı oyuncular, dünya starı şarkıcılar basının bu yoğun ilgisini hep yaptıkları işin bir parçası olarak görürler.
Üstelik çok da mütevazılar. Mesela Jack Nicholson restoranın dışına çıkar, sigara içer, paparazzilerle geyik yapar.
Her işin bir dezavantajı var, ünlü olmanın dezavantajı da bazen özel hayatınızın kamuoyuyla paylaşılmasıdır. Ama bizim ünlüler; albümü, filmi, dizisi olunca basını hatırlar. Sonra da sokakta görüntülenmeye bile karşı çıkarlar!

EVLENDİKTEN SONRA...
Halbuki magazinin en renkli, en güzel yanlarından biri de ünlülerin günlük hayatlarıyla yansıtılmalarıdır.
Bizim ünlüler evlenmeden önce çapkınlıklarını haber yaptırırlar. Mekandan çıkmadan önce magazincilere telefon açarlar ama evlendikten sonra 'efendi adam' olurlar!
Ancak Kaynarca, bir kez Bodrum'da görüntülenir Başbakan'dan sansür ister! Ünlü olmadan önce Televole kameramanlarıyla kanka olan Cem Yılmaz, şimdi fotoğrafı çekilmesin diye ters yola girer ve başka araca yolu kapattırır.
Sanki Leman Kültür'e helikopterle gidiyordu!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA