Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Edoor'dan kapı aldım kabusu gördüm

Tadilat işlerini sevmem, bir eşya bulunduğu yerde çürüyene kadar da harekete geçmem. Eşim ise tadilata bayılır, evde sökülecek çivi kalmayıncaya kadar tadilata devam eder ama son tadilatta öyle bir kriz yaşadık ki, eşim bile pes etti.
Edoor'un Bakırköy İncirli'deki şubesinden altı ahşap kapı aldık. Kapılar, normal teslimat tarihinden sekiz gün falan geç geldi ve biz de eski kapıları söktüğümüz için kapısız kaldık.
Ne zaman kapıları sormak için arasam, mağazanın müdürü dahil "Size döneceğiz" deyip aramadılar. Yani ortada büyük bir gecikme var ama müşteriyi takan yok!

"ALMASAYDINIZ O ZAMAN!"
En sonunda kapılar geçtiğimiz cumartesi geldi, kapılar takılıyor, usta bir de baktı ki bir kapının kasası eksik. Güya yere düşmüş, yenisi de fabrika Eskişehir'de olduğu için ancak çarşamba gelirmiş. "Ee bu niye söylenmiyor? Madem yarım kalacaktı bu iş, usta boşuna mı geldi?" dedim ama yine yanıt yok!
Bir de şöyle bir durum var: Kapılar monte edildiğinde 12 saat açılmaması gerekiyor. Biz, bir kapı eksik 12 saat bu işkenceyi çektikten sonra... Çarşamba bir daha montaj yapılacak, yine bir 12 saat geçecek, sonra ertesi gün tam montaj tamamlanacak.
Sanki kale kapısı yapıyoruz. Tekrar arayıp "Nedir bu rezillik! Evde iki çocukla mahvolduk" dedim ve şaşkın satış sorumlusu bana aynen şunu söyledi: "Almasaydınız o zaman."
Tarihe geçecek bir laf bence bu! "Gazeteciyim, ben bunu yazarım" dedim, hiç oralı bile olmadı. Zaten bu yazıyı da Türkiye'de tüketiciye saygıdaki ölçüyü göstermek için yazıyorum. Ayrıca bu firmayla benimkine benzer sorunlar yaşayan başkaları da var!
İnternete baktım, 'bu marka değerine önem vermeyen Edoor kimdir?' diye; yurt dışında bayiler açmış Eurodecor markası çıktı karşıma.
Eurodecor'un Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Güçlü ile bizim magazinciler bile röportaj yapmış. Cüneyt Bey, röportajlarında bol bol tüketici haklarına gösterdikleri saygıdan da bahsetmiş.
Cüneyt Bey'e tek bir sorum olacak "Almasaydınız o zaman" demek mi müşteriye saygı?
Saygıyı geçtim şu kapı kasasını yollayın bari!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA