Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Azalarak bitsin...

Ömür Gedik'in röportaj yaptığı erkeklerle verdiği seksi pozlar... Çocuğu yaşındaki Batuhan Karacakay'la verdiği o poz neydi öyle!
Nusret (Gökçe) ile yapılan röportajlar... Google'a adını yazınca Nusret mayın gemisinden bile önce geliyor. Çıkan röportaj ve haberlerin sayısına bakarsan Nobel'i kazandı, kansere çare buldu... Adamın tek numarası iyi et pişirmek, abartmayın yahu!
Acun Ilıcalı'nın anne ve babasını genç yaşta trafik kazasında kaybetmesiyle başlayıp çok para kazanmasıyla son bulan röportajlar... Aynı hayat öyküsünü daha kaç kere okuyacağız?
Kariyeri düşüşte olan sunucu ve oyuncuların Ayşe Arman olma sevdaları... İşini iyi yapan gazetecilerin önlerini kapadıklarının farkındalar mı?
'Ne olacak bu Fatih Terim'in öfkesi' başlıklı haber ve yorumlar... Terim'in değişeceğini mi sanıyorlar? Terim'in futbolculuğu dahil, tüm kariyeri bir öfke patlamasından ibaret. Terim öfke ve hırs sayesinde başarılı.
Bülent Ersoy'un kürk açılımı... En son "Bakın bu da timsah derisi çantam, 40 bin euro" diyerek bir markanın reklamını da yaptı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA