Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Kulüplerin Twitter nefreti

Fenerbahçe'nin en kaliteli futbolcusu Moussa Sow'un takımdan kesilmesi ikinci bir Alex krizi yarattı. Sow'un yabancı sınırlaması ya da 'çok koşmadığı için takımdan kesildi' açıklamalarına kargalar bile güler. Sow, Twitter'a "Neden kadroda olmadığımı bilmiyorum. Çok üzgünüm, ama elhamdülillah Fenerbahçe'yi çok seviyorum" diye yazdıktan sonra kriz çıktı.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal da esti gürledi: "Sow'un böyle bir soru sormaya hakkı yok... Sosyal medyada konuşmuş. Eğer medyayla konuşmak istiyorsa, biz de gerekeni yaparız."
Ve gerekeni yapıp takımdan kesti!
Sadece Fenerbahçe'de değil birçok kulübümüzde Twitter'a karşı anlaşılmaz bir tepki var! Kaçıncı yüzyılda yaşıyorsunuz; futbolcunun da eleştiri hakkı var. Yöneticiler ve antrenörler canları istediğinde gazetecilere konuşuyorlar, hatta yanlı haber yaptırıp futbolcuların ipini çekiyorlar ama sıra futbolcuya gelince her şey yasak. Basına konuşmak yasak, Twitter'a yazmak yasak. Bu faşizm değil de nedir?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA