Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Bu 'Kaçak' kaçmaz

Eğer aradığınız sıkı bir macera- aksiyon dizisi ise, bu salı saat 20.00'de ATV ekranlarının başında olun.
'Kaçak'; tempo ve duygusal yoğunluğun hiç düşmediği sürükleyici bir dizi, aynı zamanda etkileyici bir intikam öyküsü! Dizi, Anadolu'nun ücra bir kasabasında kahvecilik yapmaya başlayan eski bir polisin hikayesini anlatıyor.
Kahveci 'Ahmet'; kendine yeni bir hayat kurmuş, eşi ve oğlu ile gül gibi geçinip giderken birden hayatı kararıyor. Genç adam, bir insanın hayatını kurtarınca ülkenin kahramanı ilan ediliyor ama fotoğrafları basına yansıyınca da deşifre oluyor. Çünkü 'Ahmet'in geçmişten kapanmamış bir meselesi var; üstelik bir mafya babasıyla!

UYGUN'UN ALDIĞI RİSK
'Kaçak', bir aksiyon-macera dizisi ama dramatik sahneler de var. Yönetmen Volkan Kocatürk, bir buçuk saatlik bir sinema filmi tadında çekmiş adeta. Gerçi artık her dizi sinema filmi gibi başlıyor, asıl önemli olan devamını getirmek.
Gürkan Uygun, kimliğini gizleyen kahveci 'Ahmet' karakterini müthiş oynamış. Uygun'u izlerken keşke 'Kurtlar Vadisi'nden daha erken ayrılıp kendi yolunda gitseydi diye düşünmeden edemedim.
Belki de ayrılmak için uygun zaman bugündü. Uygun, ilk defa bir dizide başrol oynayarak risk aldı; 'Kurtlar Vadisi' ile yoluna devam edebilirdi.
KADROSU ÇOK İYİ
'Kaçak'ı izlediğinizde siz de "Uygun iyi ki bu riski almış" diyeceksiniz, çünkü dizi sektörü yeni bir başrol oyuncusu kazandı!
Dizinin oyuncu kadrosu iyi seçilmiş, mafya babasını Mustafa Avkıran'dan başkası oynayamazdı herhalde. Mafya babasının damadını canlandıran Berk Hakman da çok iyi oynamış.
Kaçak', sanki biraz David Cronenberg'in başyapıtı 'A History of Violence'tan esinlenmiş gibi duruyor. Gerçi günümüzde esinlenmeyen dizi kaldı mı ki!
'Kaçak'ı kaçırmayın, mutlaka izleyin!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA