Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Magazin huzur evi

Bu huzur evi yeni açılmadı, epeydir okuyorsunuz. Sakinlerinin çoğu, 50 yaş ve üstü ünlü sanatçılar... Vakti zamanında ünlü olmuş, küplerini doldurmuşlar. Şimdi üretkenlikleri sıfır ama hâlâ gündemdeler. Çünkü sanat eseri yerine polemik üretiyorlar.
Magazin basının da hatası var bunda. Çark şöyle işliyor: Sabahın köründe ekrana çıkaracak konuk bulamayan magazin programları; 'telefon çalsa da programa katılsam' diye evde bekleyen eskimiş ünlüleri sırasıyla yayına çıkarıyor. Bazen bu ünlüler, aynı gün iki-üç programa birden katılıyor. Üretkenlikte sıfır oldukları için de başkaları hakkında atıp tutuyorlar. Bu açıklamalar önce medya sitelerine, sonra da gazetelere haber oluyor.

ÖZEL GÜNLERE SAKLIYORLAR
Magazin huzur evinin bir de top starları var. Onlar da yeni bir şarkı, film vs. üretmiyor. Taktikleri ise; hiçbir yere konuk olmamak, konuşmamak. Konuşma haklarını bayramlara ve özel günlere saklıyorlar. Ve böylece ülkenin en özel insanları oluyorlar.
Bu huzur evinin en tepesinde yer alanlar ise jüri üyeleri. Kışın yarışma programlarında jüri üyeliği yapıyorlar, yazın ise bir single çıkarıp bütün belediye ve otel ekstralarına gidiyorlar.
Özellikle müzik piyasasını, bu magazin huzur evi sakinleri bitirdi. Üretmeden gündemi o kadar çok işgal ediyorlar ki, genç yıldız adayları kendilerini gösterme fırsatı bulamıyor. Magazin dünyasında gençlerin önünün açılması için bir tasfiye operasyonuna ihtiyaç var.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA