Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Arda'ya evlen baskısı

Arda Turan ile Sinem Kobal çifti iki yıldır ha evlendi ha evlenecek. Düğün tarihlerinde sürekli bir erteleme var. 26 Aralık'taki düğün de yaza ertelenmiş. Nişan da gecikmeli olmuştu zaten.
Günaydın'ın özel haberine göre; Sinem'in geçen ay teyzesini kaybetmesi, düğünün ertelenmesine neden olmuş. Çünkü Sinem, teyzesine çok düşkünmüş.
Asıl dikkatimi çeken ise, magazin basını ve sosyal medyada Arda ile Sinem'in evliliğine dair yaratılan büyük gündem. 'Arda ile Sinem evlenmez, bu iş olmaz', 'Arda genç çocuk; şimdi hayatını yaşasın, sonra evlenir', 'Arda, Madrid'de mutlu, ortamı güzel; bu evlilik yatar', 'Sinem, kaprisleriyle daha şimdiden Arda'yı bunaltıyor. Arda'nın kafası karışık' vs.

ZAMANA İHTİYAÇLARI VAR
Her kafadan farklı bir yorum ve dedikodu ortaya atılıyor. Haliyle Arda ve Sinem bu haberlere, yorumlara kızıyor.
Vallahi hallerine şükretmeleri lazım; İngiltere'de ünlü olsalardı 'Evlenecekler mi, evlenmeyecekler mi?' diye bahis bile açılırdı.
Benim, tüm bu yorumlardan ve haberlerden edindiğim izlenim ise şöyle: Sinem'e değil ama Arda Turan'a evlenmesi yönünde büyük bir baskı var. İki tarafın da aileleri, çocuklarından daha çok istiyor bu evliliği. Ve Sinem hayatını tamamen bu evliliğe programlamış gibi görünüyor. Baksanıza, oyunculuk kariyerini bile ikinci plana attı!
Böyle gergin ve beklentilerin yüksek olduğu ortamlarda çiftler, alacakları kararlarda hatalar yaparlar.
Bence evliliğin yaza ertelenmesi iyi oldu! Arda ve Sinem'in de zamana ihtiyaçları var. Özellikle de Arda'nın!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA