Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Asena ve Berkay'ın Londra fotoğrafları

Geçtiğimiz perşembe günü, yani Asena Erkin- Berkay ikilisinin Akmerkez'de çekilen fotoğraflarının GÜNAYDIN'da yayınlanmasından sonra masamdaki telefon çaldı.
Arayan kişi, "Merhaba abicim. Bazı TV programlarında olay yalanlanıyor ama sizin haber doğru. Bende, Asena Erkin ve Berkay'ın çok daha samimi pozları var" dedi.
"Nerede çekildi bu fotoğraflar?" diye sordum. Esrarengiz ses devam etti: "Londra Oxford Street'te bir AVM'de. Çok daha samimiler, el ele tutuşuyorlar. FOX'u aradım, onlar kabul etmedi." Ben de bu görüşmeyi daha fazla uzatmamak için bizim magazin istihbarat şefini aramasını söyledim.

FOTOĞRAFLAR KAÇ PARA?
Özetle; dün Kelebek'te yayınlanan o fotoğraflar, Günaydın'a da geldi. Adam fotoğraflar için bizden 20 bin lira istemiş. Bizimkiler o fotoğrafları almayı tercih etmemiş, "Daha fazlasına gerek yok" demişler.
Çünkü zaten 'bebek odası buluşması' fotoğrafları gündeme bomba gibi düşmüştü.
Günaydın eki o manşeti yaparken, Erkin Ailesi'ni üzecek bir dil kullanmamaya özellikle dikkat etmişti.
Buna rağmen muhabirimiz haksız yere, hem de çok ağır ithamlarla suçlanmıştı.
Demek ki buna gerek yokmuş!
Bu haberlerden çıkan bir diğer sonuç ise, Türk halkının magazine olan ilgisi! İnsanlar, Londra'da Berkay ve Asena'yı tanıyacak kadar magazin delisi!
Akmerkez'deki buluşmanın haberi çıkmadan önce Berkay ve Asena bu kadar tanınmıyordu. Ama birileri tanıdı, fotoğraflarını çekti ve bu işi fırsatçılığa dönüştürdü!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA