Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Cem Yılmaz'a rakip çıktı!

"Çok doğal, aşırı komik, fazla sıcak, içi dışı bir. Cem Yılmaz kadar esprili. Bir de Twitter'ı kitleyen bir hayran kitlesi olmasına rağmen aşırı derecede mütevazı. Çok özel bir insan. Bana göre bir dahi."
Bu sözleri; Hürriyet'ten Sibel Arna'ya konuşan Ebru Şallı, Sinan Akçıl için söyledi. Vallahi ben hiç Akçıl'ın Twitter'da, talk-show programlarında öyle kahkahalarla güldürecek bir espri yaptığını hatırlamıyorum. Belli bir hayran kitlesi var, şarkılarını sevenler olabilir ama Akçıl için dahi demek Serdar Ortaç'a haksızlık olur.
Ya biz Akçıl'ı yanlış tanımışız ya da Şallı'nın gözü aşktan kör olmuş! Şallı, Akçıl'ı bir dahi ve Cem Yılmaz kadar esprili biri gibi gördüğüne göre, belli ki ortada büyük bir aşk var. Evet, bir kadın erkeği defterden sildi mi tam siler ve geri dönüşü yoktur artık.
Fakat "Çok güzel ve seviyeli ayrılıyoruz.. Kavga yok, saygımız hep devam ediyor" diyen Şallı, Harun Tan'ı defterden çabuk sildi sanki. 11 yıllık evliliğini bitirdikten birkaç ay sonra Akçıl dahi oldu, Cem Yılmaz'a rakip gösterildi. Herkes mutluysa sorun yok elbette.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA