Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Osmantan'la Oscar!

Uzunca bir süredir Oscar törenlerini NTV'den izliyorduk. Ayaklı kütüphane Yekta Kopan sadece sunmuyor, bir eleştirmen edasıyla uzman konuklarına müthiş ara paslar atıyordu.
Digitürk için yeni açılan Moviemax Oscars kanalında Oscar törenini sunmak, tanıtımı için doğru hamleydi. Çevirilerde, törenin akışında vs. hiç sorun yoktu. Mehmet Açar ve Murat Özer tercihleri de doğruydu. Bu iki SİYAD üyesi doyurucu yorumlar yaptılar. Ancak kadronun geri kalanı için aynı şeyi söylemek mümkün değil. Osmantan Erkır, iyi niyetle bir şeyler yapmaya çalıştı ama bilgi birikim eksikliği yaşadı. Oscar töreni, 'Popstar Alaturka' yarışması sunmaya benzemez!
Tam da Twitter'da yazıldığı gibiydi: 'Tören öncesi muhabbet başladı. Bu yıl Yekta Kopan'ı Osmantan Erkır, Tuğrul Eryılmaz'ı Fadik Sevin Atasoy canlandırıyor!'
Atasoy, galiba Los Angeles'ta bir dönem yaşadığı için bu önemli göreve uygun görüldü. Los Angeles'ta yaşamak yeterliyse seneye de Meltem Cumbul yorum yapsın! Ece Sükan kendi alanı kırmızı halı ve modayla ilgili konuşurken iyiydi ama sinema eleştirmenliğine soyununca sırıttı; o da hazırlıksızdı.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA