Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Bikinili gazetecilik

Dün Hürriyet'in bikinili kadın fotoğrafı yükünü Ömür Gedik çekmiş. Gedik yazarı olduğu gazetenin pazar ekinde yer alan röportajında bikinili pozların arasında "Tamamen soyunmayı değil, örtülü soyunmayı estetik buluyorum ve öyle yapıyorum.
Seks, hayatımın merkezinde duruyor" falan diyordu.
Kelebek'te ise Gedik'in Nazan Şoray ile yaptığı röportaj vardı. Orada ise zavallım Şoray, Gedik'in seksi pozunun yanında konu mankeni gibi duruyordu. 'Bir gazeteci, böyle açık bikinili pozlar vermeli mi ya da röportaj yaptığı sanatçıları maskota çevirmeli mi?' Bu soruların yanıtları önemli, hatta bazıları bu durumu 'yeni gazetecilik' kabul ediyor! Ancak tartışmanın odağında Gedik olunca önemini yitiriyor bu sorular.
Çünkü daha önce de tartışıldı bu konular. Ömür Gedik dikkat çekmek, çok konuşulur olmak için bunu hep yapıyor. Gedik, çok konuşulan gazeteci olmak için daha neler yapacak acaba merakla bekliyorum. Ömür Gedik'ten yeni bir Ayşe Arman yaratmaya çalışılıyor ama bu önce Arman'a haksızlık olur! Çünkü karşımızda yazar, röportajcı, şarkıcı, oyuncu, sinema eleştirmeni, Twitter fenomeni, reklam yıldızı ve her şey olmak isteyen biri var!
Bu nasıl bir ruh hali acaba?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA