Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Hagi misin Tayyip Erdoğan?

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nun açılışında düzenlenen, eski futbol yıldızları, sanatçılar ve siyasetçilerin katıldığı gösteri maçında gözler Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın üzerindeydi.
Gençliğinde başarılı bir futbolcu olduğu hep konuşulan Erdoğan, maçta birbirinden güzel üç gol attı, Rıdvan Dilmen yine sakattı vs... Özetle maç, sosyal medyanın da gündemine oturdu. İşte başta Ekşisözlük olmak üzere, sosyal medya sitelerinde maçla ilgili yorumlar:
Adam (Recep Tayyip Erdoğan) 60 yaşında aşırtma gol atıyor. Bizim Burak Yılmaz aşırtmayı bırak, gol atamıyor.
Futbola devam etse Torinolu Şaban'dan daha iyi futbolcu olabilirdi. Hele ikinci golü, Schmeichel değil tüm Maykıl'lar gelse çıkaramazdı.
Dünyanın en teknik Başbakan'ına sahip olabiliriz, o aşırtma gol ne la, dibine dibine!
Tayyip Erdoğan'ın tek kelimeyle döktürdüğü maç. Adam her alanda 'winner' yahu!
Rıdvan Dilmen'in sakatlığını hâlâ atlatamadığını gördüğümüz maç. Adam nasıl sakatlandıysa, 20 yıldır atlatamadı.
Çaykur Rizespor yönetimine Mehmet Özdilek için oyuncu lisansı da çıkartmasını öneriyorum. En azından 45 dakikayı çıkaracak kondisyonu gördüm kendisinde.
Turuncu takım üç golü de Bilal Erdoğan yüzünden yedi. Hidayet oyuna girince takım düzeldi.
RTE'nin attığı goldeki aşırtma vuruşu, Hugo Almeida çok daha büyük bir kaleye iki sezondur yapamadı. Siyaset yerine futbola yönelseymiş yetenek varmış aslında.

ÜLKE HEP BÖYLE OLSA
Şaka maka, bizim takımda hali hazırda bir tek Sneijder atabilir bu golü diye düşünüyorum. Denk gelirse belki Melo.
Son dakika: Barcelona, Recep Tayyip Erdoğan transferini borsaya bildirdi. (Zaytung Haber)
RTE'nin attığı goller için, muhalefetten ofsayt açıklaması henüz gelmedi.
Erdoğan'ın attığı ikinci gol ustalık gerektiriyordu. Futbolla tek alakası, televizyon açıkken mecbur göz atmak zorunda kalan annem bile ikinci gole hayranlıkla baktı.
Ertem Şener'in iki pozisyon arasına Erdoğan'ın hayat hikayesini de sıkıştırdığı maç: 'Yıldırım Demirören kesti atağı... Tayyip Erdoğan, Fenerbahçe'ye transfer olacakken, babası izin vermemiş. Sonra İBB'ye gitmiş. İBB'den sonra Fenerbahçe'den teklif gelmiş. Şifo ve gol! Ama Erdoğan'ın babası, oğlunun okumasını istemiş. Şifo ve ikinci gol! Tayyip Erdoğan, 12'nci cumhurbaşkanı adayı.'
Ülke hep böyle olsa ne güzel olur ya. Gülsek eğlensek. Güzel maçtır, gülümsetmiştir. Tayyip iyi aşırttı yalnız. Hagi misin RTE!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA