1990 yılında Ahmet Altunkaynak'ın kurduğu, daha sonra oğlu Aziz Altunkaynak'ın işletme sahipliği yaptığı Atabey İskender, döneri Adanalılara sevdirdi. Atabey İskender, 22 yıldır kaliteden ödün vermeyen, yenilikçi, etinden tereyağına kadar her şeyin özel olarak hazırlandığı bir yer.
YOĞURT ve YAĞ ÖZEL
Atabey İskender'in bu istikrarını, belli bir kaliteye, fiyat istikrarına bağlayan Aziz Altunkaynak, İskender'in sadece etten ibaret olmadığını belirtirken, yoğurdunun Bursa'dan gelen özel tava yoğurdu, tereyağının ise Trabzon'dan özel olarak getirdiklerini vurguluyor.
MEŞE KÖMÜRÜNDE
Artık birçok yerde hazır dönerlerin İskender olarak servis edildiğini anlatan Aziz Altunkaynak, kendi bünyelerinde etleri hazırladığını ve meşe kömüründe adeta nar gibi pişirim yaptıklarını söylüyor. Altunkaynak, "Önerimiz kendinizi evinizde hissedeceğiniz Seyhan Belediyesi'nin sağlığa uygun ve güvenilir gıda satan iş yerlerine verdiği Çağdaş İşletme Projesi belgesine sahip Atabey İskender'de bu lezzeti tatmanız" diyor.