Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RASİM OZAN KÜTAHYALI

Lufthansa'nın ve British Airways'in emrindeki Türk holdingleri ve solcuları

Eski Türkiye'nin bu sözde 'solcu'larıyla şimdilerde 'Erdoğansız Türkiye' planları yapan uluslararası sermaye ve finans çevreleri şu an aynı noktadalar. Çıkarları ortak... O yüzden dışarıdaki ve içerideki derin yapılanmaların tuhaf ve iğrenç ittifakına şahit oluyoruz. Sözde sosyalistleri yemleyen bizzat bu büyük sermaye ve onların yerli taşeronlarıdır. Özellikle malum birkaç dev, sözde 'yerli' holding aklını başına almalıdır! Kendi çıkarları uğruna, Türkiye'nin üçüncü köprü, üçüncü havalimanı ve Kanal İstanbul gibi dev yatırımlarını durdurmak isteyen dış sermaye çevrelerinin taşeronluğunu yapan Türk işadamları bu yaptıklarının hesabını ağır verirler.
Üçüncü havalimanı gerçekleştiği an Avrupa'nın en büyük hub bölgesi İstanbul olacaktır. Frankfurt ve Londra büyük zarara uğrayacaktır. Lufthansa ve British Airways'in bu dev projeyi durdurmak istemesinden doğal hiçbir şey yoktur. Bu firmaların baskısıyla İngilitere ve Almanya hükümetleri de elbette 'çevrecilik' kozuyla Türkiye'ye bu projelerin hayata geçmemesi için bastıracaktır, bu doğaldır... Doğal olmayan şey, bu projeler yapılırsa çok daha büyük para kazanacak olan yerli holdinglerin 'tuhaf bağlantılar' sebebiyle bu uluslararası sermaye baronlarının ve devletlerin tetikçiliğini yapıyor olmasıdır. Buna bu millet izin vermez! Hukuk da izin vermez.
Aynı şey Kanal İstanbul projesi için de geçerli. Çok kıymetli bir düşünce olan 'tabiatı koruma' fikri sağcı İngiliz ve Alman hükümetlerinin kamuflajı olmuş durumda şu anda... Zeka ve vicdan sahibi ekolojistlerin ve solcuların da bu gerçeği görmesi gerekir. Çevreye ve tabiata akılalmaz zararlar vermiş bu ulusaşırı kapitalistler nedense şimdi 'Türk çevreci'lerini ve Marksistleri desteklemek için kesenin ağzını açıyorlar. Bir kısım Marksistler sömürücü kapitalistlerin yalakası durumundalar. Bu kapitalistler yarın da çıkarları gereği ExxonMobil ile beraber "Küresel Isınma yoktur," diyen sağcılara yem atarlar... Kapitalizmi ve kapitalistlerin doğasını iyi kavramak gerekir... Bu ülkenin insanlarının aleyhine çalışanlar bu oyundan galip çıkamayacak!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA