Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Çözüm transfer mi?

Aykut Kocaman şanslı bir teknik adam. 3 Temmuz sürecini bir kenara bırakırsak, istediği oyuncuları kadrosuna katabilen bir bütçe yaratıldı, söylediklerinin emir kabul edildiği bir ortam oluşturdu.
Yine de, takımının tempo ile pozisyon problemlerine çözüm üretemedi. Alex'in ayrılışı etkendir buna. Çünkü sekiz yıldır oynanan bir düzeni, Alex ile oynarken değiştirmek daha kolay olacaktı. Yıldızı gitmeyi tercih edince, yeri dolmadı. Ama sistem de değişmedi.
Galatasaray ve Karabük yenilgilerinin, peşinden Elazığ beraberliği. Aynı oyuncular, aynı ısrar, aynı görevler...
Salih Uçan ile farklılaşan, Semih Şentürk ile renklenen ara maçları.
Aykut Kocaman'ın gelecek planlarını biraz öne çekmesi gerekiyor.
Mevcut kadrosu takımı farklılaştırıyorsa, aynı sistem içine yapılacak transfer de, Alex'in sisteminin girdabında boğulur. Takım karakterini yansıtan düzen ve ön taraf Aykut Kocaman'ın ısrarla oynattıkları değil.
Gelinen bu noktada yürümeyen düzende ya oyuncularla oynayacaktı Aykut Kocaman, ya da sistem ile... Bursaspor ve Gaziantepspor maçlarında Semih-Sow birlikteliğinin verimini gördü. Artık ilk kurgusundan vazgeçmesinin de zamanı geldi diye düşünüyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA