Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Beşiktaş "Yarışta ben de varım" dedi

Maçın tekrarı kararı alındığında "Bir şey olmaz" deniyordu. Ama kimilerine göre hesapta olmayan Beşiktaş ligin ikinci yarısında 4 maçta 10 puan alarak "Bu işte ben de varım" dedi. Kasımpaşa ofansif ve açık oynayan bir takım. İki takım da aslında maça presle başladı. Pozisyon yok, orta sahada sert geçen bir maçtı. Ama Beşiktaş'ın attığı golden sonra Kasımpaşa biraz daha risk aldı. Duran toptan ikinciyi yediler. Ama Beşiktaş'ın ne kadar istediği 3. golde belli oldu zaten. Sağ bek Serdar 70 metre koştu, ikinci direğe kesti. Ofansif oynayan Olcay vurdu rakipten sekti, savunmanın önünde oynayan defansif Veli de golü yaptı. Sağ bek ortalıyor, ofansif Olcay vuruyor, defansif orta saha Veli de golü atıyor. Beşiktaş'ın ne kadar istediğini üçüncü golde görüyoruz. Kasımpaşa 9 haftadır kazanamıyor ve çok demoralize. Bu maçı bir dönüş olarak görüyorlardı ki öyle başladılar. Ama uzun süre kazanamayan takımların gol yedikten sonra dengeleri bozulur. Ki dün akşam da öyle oldu.

TOLGA ÖZKALFA İYİ YÖNETTİ
İkinci yarıda Serdar Kurtuluş'un arkası dönük oyuncuya yaptığı faulle kırmızı görmesinden sonra Beşiktaş tamamen koruma içgüdüsüyle oynadı. Bir iki pozisyon dışında açıkçası bunda da başarılı oldular. Hiç ciddiye alınmayan Beşiktaş, ligin ilk yarısının ilk 4 haftasındaki tempoya yakın tempoyu yakalayınca ben de "Bu işte varım" dedi. Puan farkını G.Saray'la 1, F.Bahçe ile 5'e indirdi. Kendi evinde oynayamayan Beşiktaş'ın, haksız rekabet içinde bugün tekrar zirveye ortak olması Bilic'in, oyuncuların ve tabii ki yöneticilerin başarısıdır. Tolga Özkalfa da pozisyonlara çok yakın ve iyi maç yönetti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA