Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

İdmana çıkarım maça çıkmam!

Kafkas, Emerson'a "Hazırlan Beşiktaş maçında oynayacaksın" dedi. Sambacı, önce "Sakatım", sonra ise "Haftaya da Cech mi forma giyecek? Garanti verin yoksa idmana çıkarım maça çıkmam" yanıtını verdi

Trabzonspor'da kadro dışı kalan Emerson, Janko ve Yasin takımdan ayrı idmanlarına devam ederken, bu isimlerden Emerson'un, "İdmana çıkarım ama maçlara çıkmam" dediği için kadro dışı kaldığı ortaya çıktı. Parayla ilgili bir sıkıntısı olmayan Emerson'un kadro dışı kalmasının hikayesi ise aynen şöyle.. Cech'in sakatlığı nedeniyle Tolunay Kafkas, Beşiktaş maçı öncesi Emerson'la özel bir görüşme yaparak, "Bu maçta sana şans vereceğim" der. Brezilyalı futbolcu "Dizimde sorun var" yanıtını verince, kulüp doktoru devreye girer ve Emerson'un ciddi bir sorunu olmadığı ortaya çıkar.

'CECH GELİNCE BANA NE OLACAK?'
İdmanlara çıkan Emerson'a Kafkas bir görüşme daha yapar ama aldığı yanıt bu sefer çok daha farklıdır: "Bu hafta oynarım ama Cech gelince ne olacak? İdmana çıkarım ama maçlara çıkmam" der. Öfkelenen Kafkas, "Bugün sen yarın Cech oynar. Benimle pazarlık yapıyorsun. Sen idman yapmaya devam et" diyerek oyuncuyu kadro dışı bırakır. Kafkas sakatlığı düzelen Cech'i sahaya sürer.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA