Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

Uzaklarda arama!

Beşiktaş'ta yeni teknik direktör sezonun açılmasına saatler kalmasına rağmen hala belli değil.. Bu konunun kongre bittikten sonra açıklığa kavuşmasını bekliyorduk ama evdeki hesap çarşıya uymadı. Çünkü Kayserispor, Prosinecki konusunda geri adım atmadığı gibi sert açıklamalar da yaptı. Ve Beşiktaş da pes ederek Kayserispor Başkanı Recep Mamur'un ifadesiyle 'Bu sevdadan vazgeçti.' Yine zaman kaybedildi tabii.. Samet Aybaba gideli neredeyse 1.5 ay olacak. Beşiktaş'ın yeni bir teknik direktörü yok. Burada farklı kıstaslar devreye giriyor. Bu da o zamanı uzattıkça uzatıyor..

KOLAY İŞ DEĞİL

Beşiktaş bilgisine ve tecbübesine güvendiği Önder Özen'i göreve getirdi. Şimdi kan uyuşmasının olacağı bir teknik adamı bulmak öyle kolay iş değil.. Her isim Özen'le çalışmak istemeyeceği gibi, Özen de her isimle çalışmak istemeyebilir. Sonuç: Beşiktaş'ın hocası şu an itibariyle yok.. Önder Özen bilgi ve tecrübesiyle bu takımı çalıştırabilir!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA