Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

Yula için atılan bordo mavi adım

3 Temmuz 2011'den beri Fenerbahçe ve Trabzonspor camiaları sık sık karşı karşıya geliyor. İki kulübün maçları genelde gergin geçerken zaten birbirleri arasındaki maçlarda deplasman taraftarı tribüne giremiyor. Bu konuda Trabzonspor bir adım attı ve ligin ikinci yarısındaki maça Avni Aker'e sarı-lacivertli taraftarları davet etti. Bu gerçekleşmesi çok zor ama güzel bir adımdı. Ben size gerçekleşen başka güzel bir adımdan bahsetmek istiyorum.

RENKLER KARDEŞ OLMALI

Geçtiğimiz aylarda kaybettiğimiz efsane futbolcu Selçuk Yula için Cuma günü bir gece düzenlendi. Bu gecede birçok iş adamı maddi ve manevi katkı sağladı. Bu katkı sağlayan insanlardan biri de Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'dı. Belki Selçuk Yula ile yakın bir dostlukları olmadı ama bu ülkenin futboluna golleriyle iz bırakmış bir efsane için bir şeyler yapmak isterseniz renklerin de pek önemi olmamalı, değil mi? Bu ülkenin tüm iki renklerine sevdalı futbolseverleri adına Mehmet Ali Yılmaz ve geceye katılanları tebrik ediyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA