Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

Ya olduğun gibi görün ya da...

G.Saray'ı devraldığında "Kondisyonumuz kötü" diyen Mancini, milli arada öğrencilerine bol bol tatil yaptırdı

G.Saray, Sivasspor maçıyla beraber 17 günde 6 zorlu sınava çıkacak. Milli arada Mancini, 8 günde takımına 4 gün izin verdi. Sadece bir hazırlık maçı onu da Florya'da hakemliğini tercümanın yaptığı maçla yaptı.
Topu topu bir haftada 2 gün idman yapan Galatasaray ligin zirvesine oynayan Sivas ve Kasımpaşa'yı deviremezse, 9 puan olan fark daha da artar ve Galatasaray lige erken havlu atar. Mancini'nin Tuttosport'a verdiği röportaj da ilginç. Detaylarını bugün sayfalarımızda okuyacaksınız. Tamam Real Madrid'in gücünü herkes biliyor. Ama bir maçı oynamadan 'kaybettim' demeye getirmek Galatasaray'dan 3.5 milyon Euro alan bir hocaya yakışmıyor.

***
G.SARAY TARİHİNE AYIP
"Juventus'un gruptan çıkma şansı yüzde 80" derseniz 10 Aralık'ta Arena'ya gelecek taraftara da, sahaya çıkacak 11 futbolcuya da, ekran başındaki milyonlara da Galatasaray'ın tarihine de ayıp edersiniz. Gerçekçi olmak iyidir ama futbolda çalışmak kadar hayal etmek de kazanmanın bir parçasıdır.
***
Ronaldinho ile geçen zaman Fernandes'in atmadığı imza!
Beşiktaş'ın en önemli konusu Fernandes.. Teknik adamı, oyuncusu, başkanı, yöneticisi, taraftarı ondan bahsediyor.
Çok koşuyor, çalım atıyor, gol atıyor, asist yapıyor.. Yani bir Süperman!..
Beşiktaş, Fernandes'i değil bir Süperman'i hayal ediyor. Ne var ki Fernandes bir hazırlık maçında adalesinden sakatlanıyor. Kartal'ın 10 numarası.. Aslında 10 numaraları pamuklara sarmak lazım..
Fernandes gibi yıldızlar saha içinde nefeslenecek. Adalesi gerilmeyecek son pası iyi yapacak vurdu mu kasılmayacak.
Sahada böyle olmayınca dışarıda da Fernandes aşağı Fernandes yukarı.. Gecelerin adamı! Futbolda kimse vazgeçilmez değildir.

SANA MUHTACIM BOYUTLARI!

Ama siz bunu hissettirmezseniz, "Sana muhtacım" boyutuna getirirseniz, sonuçları da kaçınılmaz olur. Bakın aylardır Fernandes ile Beşiktaş sözleşme imzalayamadı. Fernandes uçuk rakamlar söylüyor.
Başkan Orman "Fernandes kaderini kendisi belirleyecek" diyor. Gerçekler acı ama... 3 aydır yılda 6-7 milyon Euro ile oynayacak olan Ronaldinho dedikodusu ile zamanı basit geçiren Beşiktaş, Fernandes'e 31 Aralık'tan önce imza attırmalı. Yoksa bir bakmışsınız Cristian'dan memnun olmayan F.Bahçe yasal çerçeveler içinde Portekizli futbolcuyla söz keser... O zaman taraftara bunu anlatamazsınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA