Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

Halilhodzic niye böyle konuşuyor?

İki hazırlık maçı oynadı, Halilhodzic sanki Şampiyonlar Ligi maçı oynamışlarcasına kızgın ve takımı rencide edici açıklamalar yaptı. Boşnak teknik adam istiyor ki takım tıkır tıkır makine gibi işlesin.. Dur bakalım.. Kendisine Türkiye'ye gelmeden önce ne anlatıldı takımla ilgili bilmiyoruz! Satılan Olcan, Henrique ve Adrian için kendisinden onay alındı mı, bilmiyoruz! Trabzonspor yönetimi iyi bir ticaret yaparak 3 futbolcuyu önemli rakamlarla sattı ve 10 milyon Euro'luk bir kaynak sağladı. Takımın hücum gücünün yüzde 60'ı giderken, şimdi yarım yamalak bir takımla çıkılan hazırlık maçları sonrası, "Çok sinirliyim, hayal kırıklına uğradım.. 9-10 futbolcu lazım.. Böyle konuşmamıştık, böyle yapmamıştık. Sinirliyim" türü açıklamalar en çok kendisine ve takıma zarar verir.. Oyuncu, "Hoca bize inanmıyor" psikolojisine girerse ne olacak? Sonra da yönetim ile arasındaki ipleri gerer..
Sonuçta yeni bir başlangıç yeni bir takımla yapıldı. Yol uzun.. Halilhodzic, Real Madrid'in başına gelmedi. Dünya yıldızları yok takımda.. Trabzonspor yeni bir yapılanma içinde. Yeni oyuncularla bu ligde neler yapar bunları hep zaman içinde göreceğiz.. 9-10 olmasa bile takıma 2-3 çok kaliteli yabancı transferi yapılmazsa o zaman işte Boşnak teknik adamın dediği gibi işler sıkıntıya girer..

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA