Türkiye'nin en iyi haber sitesi
METİN TEKİN

11'e 10 oynamayı bilmemek!

Almeida'nın tam iyileşmeden oynatılmasına yorumunuz nedir?
Zaman zaman oyuncular sakatlığına hakim olamadığı için böyle şeyler yaşayabiliyorlar. Almeida çıktıktan sonra aynı Galatasaray maçındaki gibi özellikle yüksek toplar ve direk ataklarda topu oyunda tutamayan bir Beşiktaş ortaya çıktı.

Sinan Kurumuş, ilk kez bir resmi maçta Beşiktaş forması giydi. Nasıl buldunuz?
Çok genç bir oyuncu Sinan. Ona çok önemli misyonlar yüklemek bu aşamada biraz haksızlık olur. Bazen genç oyuncuların böyle maçlarda şans bulup kendini gösterdiği de olabilir ama bu çok da kolay değildir. Sinan'a oyunu koparma fırsatları da geldi ama bunda başarılı olduğunu söylemek çok zor. Niang transferinden sonra ise ne zaman bir daha şans bulur, onu göreceğiz. Ama bu ilk maç için söylersek Sinan'ın oyunculuğu hakkında kafamızda çok fazla bir şey oluşmadı.

Aybaba, büyükler karşısındaki performansını bilmesine rağmen Karabük'ü neden yenemedi?
Bence bu örneklerden yola çıkarak oyunu çok da öne yığmadan denge oyununu tercih etti Beşiktaş. Doğru olan da buydu. Oyun 2-0'a da geldi. Esas önemli olan 2-0'a rağmen Beşiktaş'ın 11'e 10 oynamayı bilmemesi. (Bu G.Saray maçında da yaşandı) Aybaba'nın 11'e 10 oynama planının olmaması kendi adına büyük bir eksik.

Skor 2-2 olduktan sonra Fernandes'in oyundan alınması için ne diyeceksiniz?
Beşiktaş için çok önemli bir isim olmasına rağmen belki de daha erken alınması lazımdı. Bence çıkarılması değil, geç çıkarılması tartışılmalı.

Hakem Yunus Yıldırım'ı nasıl buldunuz?
Zaman zaman skora etki eden hataları oldu Yunus Yıldırım'ın. İkinci golde LuaLua'nın Ersan Gülüm'e yaptığı hareket bence çok tartışılır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA