Türkiye'nin en iyi haber sitesi
METİN TEKİN

Terim sistemini transferlere göre yapar

Drogba ve Sneijder transferleri Galatasaray'da neleri değiştirir?
Galatasaray'ın bu transferlerden sonraki oyun anlayışı oyuncular üzerinden olacaktır. Yani oyuncular üzerinden oyun anlayışına gidecektir. Fatih Terim kadroyu yazdığında Drogba'yı, arkasında da Sneijder'i yazmak ve buna göre oyun anlayışı oluşturmak zorunda. Bazı teknik adamlar bir strateji ve sistem belirleyip ona göre transfer yaparlar, bazılarındaysa Galatasaray'da olduğu gibi oyuncu sistemi belirler. Fatih Terim, Drogba ve Sneider'in yanında geçen seneni gol kralı Burak Yılmaz ve yüksek maliyetli Nordin Amrabat'ı da kullanmak zorunda gibi görünüyor.
Son 16'ya kalan sarı-kırmızılıların Şampiyonlar Ligi'nde Schalke karşısındaki şansını nasıl görüyorsunuz?
Terim, Schalke karşısında yabancı sınırlaması da olmadığı için geniş kadroyu istediği gibi kullanabilecektir. Öyle bir hava yaratıldı ki Galatasaray'ın Schalke zayıf bir ekip gibi bir düşüncede olmaması gerek. Sarı-kırmızılıların tek avantajı, diğer rakiplere oranla daha dişlerine göre bir rakiple eşleştiler. Bence iki takımın da tur şansı yüzde 50.
TFF Tahkim Kurulu'nun Melo'nun cezasını onaylamasıyla ilgili kararını nasıl buluyorsunuz?
Gerçekten enteresan enstantanelerdi ve üst üste gelmesi garip oldu. Tükürdü mü tükürmedi mi bilmiyorum. Tükürüğün çıkıp çıkmadığını bilmiyoruz ama öyle bir hareketin olduğunu gördük.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA