Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Şemsiye ters döner mi?

Fenerbahçe 10 puan fark atınca başta Ersun Yanal olmak üzere herkeste rehavet başlamış. Maçın geneline bakıyorsunuz Caner iş yapacak, Gökhan iş yapacak, F.Bahçe iş yapacak. Gökhan eski Gökhan değil, eksi yönde. Caner de eski Caner değil, artı yönde. Ama o da nereye kadar. Eskişehirspor akıllı bir iş yaptı, öncelikle topa dan-dun vurmadılar. Hatta bazen çok riskli işler bile yaptılar. Ama öyle olduğu zaman bile topa dan-dun vurmadılar. Bir de F.Bahçe'yi kendi silahıyla vurdular. 'Nasıl yani' diyeceksiniz?
Hem Caner'in hem Gökhan'ın üzerine 2-3 adamla gittiler. Onların arkalarına top atıp bindirme yapınca da iki oyuncunun, dolayısıyla F.Bahçe'nin hücum gücünü kırdılar. Defansa yardım etmekten hücuma çıkamadılar. Futbol böyledir, çok rahata gelmez.
Yarın F.Bahçe, Sivas'ta da mağlup olur bir de Kasımpaşa'ya puan kaybederse o zaman ne olur?
Şemsiye tersine döner mi? Futbolda döner.
Ama F.Bahçeli oyuncuların bir şansı var.
Bunu döndürmek veya döndürmemek kendi elinde. Başkalarının elinde değil.

ERSUN YANAL HATA YAPTI

F.Bahçe ne yaptı? Mesela Holmen!
Aman aman oynamadı. Aman aman mücadele etti. Bütün akınlarda, mücadelelerde var. Her şeyden önce Eskişehirsporlu oyuncuları bozuyor. Eğer sakatlanmadıysa Ersun hoca onu alarak büyük hata yaptı.

***
FENER'İN GOLÜNÜ ABİTOĞLU ATTI!
Bizim bazı Türk futbolcuları anlamak mümkün değil. Caner kendisine faul yapıldı diye hakeme ısrarla itiraz ediyor. Hakem 'avantaj' diyor, Caner yine itirazına devam ediyor. Aynı Caner bu sefer yerden lütfen kalkıyor, bu top gidip sonunda Caner'i buluyor. O da kaleye şut atıyor. Kuyt'a çarpan top gol oluyor. Hakem, Caner'in istediğini yapsa bu gol olmayacak. Aslında bu golü resmen hakem attırıyor. Çok doğru iş yaparak.
Bir başka pozisyonda Kuyt çok rahat topu gol yapacakken kolundan destek alarak topu içeri sokuyor. Tam 6. hakemin önünde.
Sonra da seviniyor. Hakem de 6. hakemin ikazıyla doğru bir kararla golü iptal ediyor. Bir başka pozisyonda F.Bahçe frikik kazanmış. Caner kullanacak.
Alves barajı açmak için faul yapıyor. Gol olsa güme gidecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA