Ayşe bebek için 17 şişe şampanya

Deniz Akkaya ABD'de doğum yaptı. İstanbul'daki sevgilisi Önbilgin kulüpte kutlama yaptı

İşadamı Efe Önbilgin, önceki akşam hamile sevgilisi Deniz Akkaya'nın New York'ta doğurduğu haberini Supper Club'ta aldı. Mekanda birkaç arkadaşıyla eğlenen Önbilgin, bu mutlu haber üzerine 17 şişe şampanya açtırdı. Geçtiğimiz yaz aylarında sevgilisi Efe Önbilgin'den ayrıldıktan sonra hamile olduğunu açıklayan Deniz Akkaya, kendisine yöneltilen eleştirilere kulak tıkayıp bebeğini dünyaya getirmeye karar vermişti. Kısa bir süre sonra Efe Önbilgin ile barışan Akkaya, önceki gün New York'ta bir kız bebeği dünyaya getirdi. Kızına Ayşe adını veren Deniz Akkaya, doğumun hafta sonu gerçekleşmesini bekliyordu.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ



NEW YORK'A İLK UÇAKLA GİTTİ

Bu nedenle Efe Önbilgin doğum sırasında Deniz Akkaya'nın yanında olamadı. Efe Önbilgin, arkadaşlarıyla Supper Club'ta eğlenirken doğumun gerçekleştiğini ve anne ile bebeğin sağlıklı olduğunu öğrendi. Daha fazla gece kulübünde kalmak istemeyen Önbilgin, eve giderek Akkaya ile telefonda konuşmak istediğini söyledi. Önbilgin, Deniz Akkaya ve kızı Ayşe'yi görmek için dün New York'a gitti.

kalan karakter 460

masteryodax masteryodax

17 şampanyaya milyarlar verip harap dökeceğine,17 tane koç kestirde dağıtıp helal dök.hiç yoktan nazardan beladan emin olursun.eskiden çocuk doğunca kurban adayıp ağaç dikerlermiş.çocuk belli yaşa gelincede ağacın sorumluluğunu ona verirlermiş.şimdi şampanya rakı açılıyor.bumu ilericilik veya zevk?

Aynı Görüşte misiniz?
evet0
hayır0
cevapla 12.12.2009 10:22

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Diğer Yaşam Haberleri
Diğer Yaşam Haberleri
İşçi taşıyan traktör devrildi
Evden 6 kamyon çöp çıktı
Tokat'ta deprem
Eşini döven adama aşçılık cezası
Taksi yayaya çarptı: 1 ölü
Polis lojmanında yangın
Duruşunu düzeltti
Nilüfer sahnede şarkısını unuttu
'Polanski, kurbanından yardım istedi' iddiası
Patriğin antik mezarı gün yüzüne çıkıyor
TOÇEV 15'inci yılını kutladı
Liselileri derste gözaltına aldılar
Askere giden eski eşi Musa'ya helallik vermiş
Yun Zi, yürümeye başladı
Yemeği görünce mest oldu
Darüşşafaka'dan Bilge köyüne mektup var
Akciğer nakli ile ikinci hayat
Yangında ölen kediye gözyaşı
Monttaki kan izi küçük Musa'nın
Karlı hava İstanbul'u etkilemeyecek
Haber turu-1
www..com.tr
Facebook’un en iyi gazetesi
SABAH’ı beğen,
son dakika haberlerini kaçırma
facebook.com/Sabah
Son dakika haberlerini
Twitter’ın en iyi gazetesi
Sabah’da takip et
twitter.com/sabah
GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI
Sosyal Medya' nın En Çok Paylaşılanları
ÜCRETSİZ SABAH BÜLTEN ÜYELİĞİ

Üye olun, son dakika haberleri e-postanıza gelsin.

Adı Soyadı :
E-posta :
Üye Ol