Yanarak can verdiler

  • yeni haber
  • AA
  • Giriş Saati : 12.07.2010 22:04
    Güncelleme : 12.07.2010 23:11
Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, meydana gelen trafik kazasında, tankerle çarpıştıktan sonra alev alarak yanan otomobildeki 3 kişi yanarak öldü.

Alınan bilgiye göre, Tuncay Kavçak'ın kullandığı 35 PTŞ 29 plakalı gaz yüklü tanker, Altınova beldesi yol kavşağında, önce Mümin Varol'un (50) kullandığı 35 AF 5578 plakalı otomobile ardından Fransa'dan Denizli'ye giden Suat Karakuş'un kullandığı 3551 YV 68 plakalı otomobil ve Almanya'dan Aydın'a gittiği öğrenilen İbrahim Günay'ın kullandığı HBİE 104 plakalı otomobile çarptı.

Tankerin çarptığı 35 AF 5578 plakalı otomobil sonrasında alev alarak yanmaya başladı. Otomobilin sürücüsü Mümin Varol ile araçtaki Ahmet Uçar (66) ve Metin Yenigün (63) yanarak hayatını kaybetti.

Kazaya karışan diğer otomobilin sürücüsü Suat Karakuş ile eşi Selma, kızı Gündoğan ve oğlu Bekir Karakuş hafif yaralandı. Yaralılar, Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Tanker şoförü Kavçak, jandarma tarafından gözaltına alındı.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Etiketler : , ,

kalan karakter 460

erol dincer erol dincer

Ölenlere allahdan rahmet yaralilara gecmis olsun diliyorum.Ülkemizde maalesef Trafik kurallarina uyulmadigi gibi karsisindaki sürücüye saygida kalmamis.Ne olur yani karsidakinin hatasini telafi etsek sadece bir kac saniyemizi alir.ne olur yani karsidakinin bir yabanci degilde anamiz,babamiz kardesimiz gibi görsekde öyle hareket etsek.Bir tarafimizdan bir seymi eksilir.Bakiyorum kazalarin cogu kavsaklarda oluyor.Ne olur yani kavsaga yavas yaklassak,kavsaga girincede sagimiza solumuza baksak,bir tarafimizdan bir seymi eksilir.Bilhassa uzun mesafe icin yola cikdigimizda acele etmenin hic bir anlami yok.Bir kac dakika veya birkac saat zamandan tasarruf edelim hayatimizi tehlikeye atmak dogrumudur.Polisin sucu yokmudur bu kazalarda vardir tabi.Kontroller yetersiz kaliyor.Ama sucun büyügü sürücülerde polis her sürücüyüde süresiz kontrol altinda tutamaz.Tek caremiz bilincli olmak, acele etmemek.yorgun araba kullanmamak,saygili olmak ve trafik kurallarina uymak.

Aynı Görüşte misiniz?
evet2
hayır0
cevapla 13.07.2010 00:39

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Diğer Yaşam Haberleri
Diğer Yaşam Haberleri
Asıl tehlike sokaktaki değil evdeki tinerci
Otomobil hırsızları jammer kullanıyor
Lösemili çocuklar için gönüllü oldular
Yaz kampında spor yaparken İngilizce
'Yunuslara özgürlük' için eylem
İzmir'in gazinocular kralı kalbine yenildi
Çatışma sokağa taştı: 2 yaralı
Balık tutarken tren çarptı
Hayat kurtaran Türk polise Londra'da ödül
Dünün 'çekçekçileri' bugün sigortalı birer işçi
"Yeşilimi, denizimi, güneşimi karartma"
Hayvan dostları festivalde buluşuyor
Oğlunun arkadaşıyla derede boğuldu
Tazminata 'ödenek' engeli
Ölümüne yolculuklar
Trafik kontrolü yapan polis kazada öldü
Kangal, festival kurbanı
Düşünün İstanbul'da mutlu bir Cibutili!
Üç ciltlik 'Fatih Külliyesi' geçmişe ışık tutacak
Ayrıldığı kız arkadaşını öldürüp intihar etti
www..com.tr
Facebook’un en iyi gazetesi
SABAH’ı beğen,
son dakika haberlerini kaçırma
facebook.com/Sabah
Son dakika haberlerini
Twitter’ın en iyi gazetesi
Sabah’da takip et
twitter.com/sabah
GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI
Sosyal Medya' nın En Çok Paylaşılanları
ÜCRETSİZ SABAH BÜLTEN ÜYELİĞİ

Üye olun, son dakika haberleri e-postanıza gelsin.

Adı Soyadı :
E-posta :
Üye Ol