Türkiye'nin en iyi haber sitesi
REFİK DURBAŞ

Size yakışmadı Ketenci...

Geçen günlerde CHP' den ihraç edilen Ahmet Güryüz Ketenci' nin 23.08.2004 tarihli SABAH gazetesinde Balçiçek Pamir ile yaptığı söyleşi CHP'nin içinde bulunduğu parti içi demokrasi yolsuzluğunu ortaya çıkarmıştır. Geçmişte bu yolsuzluğu yapan Ketenci'nin bu itirafları tarihi birer kanıt niteliğindedir.
"İhraç edileceğinizi biliyor muydunuz?" sorusuna verdiği cevap "profesyonel" bir Baykalcı'ya hiç yakışmıyor aslında. Parti Disiplin Kurulu'nun adil olmadığını söyleyip emir erleri topluluğu olduğunu belirten Sayın Ketenci, terfi beklerken ihraç edilmenin verdiği sancıyla kendi kişiliğine ait esasları bir bir beyan etmiştir. CHP'li eski bakanlardan Sayın Mehmet Moğultay'ın partiden ihracı gündemdeyken Sayın Ketenci, Moğultay'ı bu emir erlerinin adaletine sevk eden yolu açan Parti Meclisi üyesi değil miydi? Aslında değişen bir şey yok. Değişen tek şey Sayın Baykal, kendisine Sayın Ketenci'den çok daha kaliteli bir "profesyonel" bulmuştur. Böyle bir yönetim karşısında savunma vermeyi bile gereksiz bulan, akıbetini medyadan öğrenen Ketenci, bulunduğu durum karşısında yapılması gereken en onurlu tavrı, yani istifayı bile düşünmemiştir.
Kemal BERK (CHP Kartal Kurultay ve Kartal İlçe Yönetim Kurulu eski üyesi)

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA