Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

Selçuk ve Alex!

Trabzonspor'da son aylarda en çok konuşulan isim Selçuk İnan oldu. Onun durumu Fenerbahçeli Alex'i andırıyor. Alex de devamlı gündemde. Türkiye'de, Brezilya'da, Twitter'da!.. Niye? Sözleşme yenilemediği için.. Alex aslında sözleşme imzalamak istiyor ama teklif edilen parayı beğenmiyor. Selçuk ise imzaya yanaşmıyor. "Avrupa'da futbol oynamak benim için küçüklüğümden beri hayalini kurduğum hevestir. Ancak elbette Şampiyonlar Ligi'nde forma giymek de önemli bir hedeftir. Tüm bunlar benim sezon sonu için düşüncelerimdir" diyor Selçuk.. Parayla ilgili hiçbir sorun da yok ortada. Çünkü rakam bile konuşulmamış.. Trabzonspor iki gün önce iç transfer görüşmelerini dondurduğunu ve bunun gerekçesi olarak da oyuncuların kafalarını karıştırmamak olduğunu açıkladı. Ne var ki, daha şimdiden yazılı ve görsel basında yine Selçuk ile ilgili birçok haber gündeme geldi. Selçuk'u, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Avrupa takımları istiyormuş.. Bu kadar çok transfer haberlerinden bir futbolcunun nasıl etkilenmeyeceğini merak ediyoruz.
Teknik direktör Şenol Güneş iç transfer görüşmelerinin bitmemesinden duyduğu rahatsızlığı Antalya kampında gündeme getirdi.

DEVRE ARASI İMZA ATILMALIYDI
Kampta konuşulması gereken konunun bu olmadığının altını çizdi. Selçuk ya da diğer iki isim Egemen ve Yattara'nın durumları sezon sonunda belli olacak ama.. Ceyhun'un zaten anlaşması var. Bu iş Antalya kampında ya da daha öncesinde bitirilseydi bugün ortaya atılan transfer haberlerinden doğacak kaygılar olmazdı. İkinci yarı zor bir yarış var. Trabzonspor şu an lider ve şampiyonluğun en kuvvetli adayı.. Böyle bir ortamda, ne olursa olsun takımın en önemli oyuncusunun imzası birçok şey için artı katma değer olacaktı. Eğer bu imza olmayacaksa da o zaman "İmzalar Antalya'da atılacak" söylemi de dile getirilmemeliydi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA