Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

Yanındayız hocam!

Beşiktaş'ta yeni teknik adamın kim olacağı hala belli değil. Yönetim, yöneticiler arka arkaya açıklamalar yapıyor.. "Tayfur Havutçu takımın başında.. Havutçu'yu atacak, silecek değiliz" Bunlar güzel cümleler.. Beşiktaş hocasına sahip çıkıyor. Geçmişte de Beşiktaş yönetimi, Rıza Çalımbay, Tigana, Mustafa Denizli, Schuster ve Del Bosque için aynı ifadeleri kullandı. Hepsi de sonra gitti ya da gönderildi! Nitekim Beşiktaş şu an teknik direktör arıyor. Peki bu açıklamalar neden yapılıyor anlamıyorum! Daha önce de yazmıştım. Tayfur Havutçu istifa ederek yönetimin, Beşiktaş'ın önünü açmalı.. Şu ana kadar bunu yapmadı. Havutçu'nun istifa etmesi onun suçlu olduğunun bir göstergesi asla olamaz. Bu hamle onu Beşiktaş'ta daha yüceltir. Burası kesin olan nokta. Beşiktaş'ın şu an kağıt üzerinde bir hocası var ama takımın başında bir teknik adam yok. Tutukluluk hali de ortadan kalksaydı aynı şekilde Havutçu'nun istifa etmesi en doğru yol olacaktı. Suçu sabit olana kadar herkes masumdur. Aklan ve dön Beşiktaş'a..

***
Gelelim Yattara'ya.. Sözlerini okuyunca, şaşırdım. Salladıkça sallamış.. Kendisi Trabzonspor için ne yaptı acaba? Tarihte bir yolculuk yapalım şimdi! Londra'da en ünlü cerrahlara ameliyat olurken, başkan Sadri Şener iyiydi. Büyük başkandı! Sadece 5 maçta forma giydiği o sakat 2009-2010 sezonunda sözleşmesi dondurulmayan ve tıkır tıkır 1 milyon 100 bin Euro'yu alırken de Trabzonspor Kulübü iyiydi. Geçen sezon Şenol Güneş ona 21 maç şans tanımış. 1890 dakikanın 954 dakikasında var olmuş. Takım şampiyonluk için ter akıtırken o İstanbul gecelerinde eğleniyor, idmanda da gırgır yapıyordu.. 1.8 milyon euro'yu da alıyordu. Şenol hoca onu hep affetti. Şimdi Şenol Güneş de kötü.. Vedadan bahsetmiş bi de. Alex'in F.Bahçe'ye görkemli bir şekilde veda edeceğini ifade etmiş.. Kendisine yapılmayan vedaya da kızmış.. Alex, F.Bahçe'yi şampiyon yaptı, ne maçlar kazandırdı. Sen Trabzon'a son 4 sezondur ne yaptın?

***
Bu arada Futbol Federasyonu'nun "Gurbette turnuva düzenleyelim" düşüncesi güzel.. Ya zamanı? Bugün Türkiye'de taraftar gergin.. Sanal ortamdaki atışmalar almış başını gidiyor. Bunun yurt içi yurt dışı için bir ayrımı yok! Böyle bir turnuvayı yapmanın doğru olacağına inanmıyorum. Zaten hiçbir Avrupa ülkesi de bu işe şu ana kadar sıcak bakmıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA