Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MELİHA OKUR

Görmezden geldiklerimiz!..

Demokratik açılım yetti! Herkes açılıyor. Açılırken de eksen kaymaları yaşanıyor. DTP'nin kapatılması, otobüs duraklarına, marketlere, kuaför salonlarına kadar yansıdı. Herkes tartışıyor. Ülke insanı yıllardır kavga ediyor. Sürekli birbirimize karşı cephe alıyoruz. Bu yüzden de burnumuzun dibinde olanı biteni göremiyoruz.
Oysa Afganistan'ı, Irak'ı işgal eden ABD'ye bir bakın hele!..
Uzun süredir paralı askerleri çalıştıran, kötü şöhret sahibi olan sivil güvenlik şirketi, "Blackwater" hakkında soruşturma yapıyor. Bu şirketin Irak ve Afganistan'da CIA adına çalıştığını bilmeyen kalmadı. Şirket hakkında açılan soruşturma derinleşerek devam ediyor. Irak'a gönderilen silahların büyük bir bölümünün terör örgütlerinin eline geçmesinde Blackwater şirketinin parmağının olup olmadığı üzerinde duruluyor. Acaba terör örgütü PKK ile Blackwater arasında bir bağ var mı? Ne dersiniz, konuyu tartışmanın tam zamanı gelmedi mi?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA