Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

Bodrum'da 'kaçak' Şato'nun sırrı

Bir önceki hafta sonu yazdığım Bodrum'un kaçak şatosuyla ilgili çok sayıda mail geldi. İşte onlardan biri de Fikret Bizimcan'a ait. Bizimcan ilginç bir de iddiada bulunuyor. Biraz kısaltarak yayınlıyorum.
"Bodrum Belediye Başkanı'nın sizinle yaptığı konuşmada, 'Bodrum'un hâkimi benim' gibi bir tavır takındığını yazınızdaki üsluptan anladım. Belediye Başkanı'nın Danıştay kararını hiçe saymasının ardında başkanın o kurumla ve üyeleriyle ilişkisi var.
Size ekte o zaman Danıştay 6.Daire Başkanı'nın Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u makamında ziyaretinde çekilmiş bir fotoğrafı gönderiyorum.
Fotoğrafın çekildiği sırada Danıştay 6. Daire Başkanı'nın dairesinde, Turizm Bakanlığı ve Başbakanlığa, Bodrum Belediyesi, Barosu ve Mimar Mühendisler Odası'nca açılan "Bodrum'un Turizm Mevkii ilanının iptali" davası görülüyordu. Bu ziyaretten sonra Turizm Bakanlığı ve Başbakanlık davayı kaybetmiş ve "Bodrum'u Turizm Mevkii" ilan eden Bakanlar Kurulu Kararı iptal edilmiştir.
Bodrum Belediyesi ile Danıştay'ın nasıl birbirine yakın olduğunu görmeniz için bu ibretlik fotoğraf yeter sanıyorum."

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA