Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

İsa Gök'ün cevap hakkı

Birkaç gün önce CHP Mersin Milletvekili İsa Gök'le ilgili "İsa Gök MHP'ye mi oy verdi?" başlıklı bir yazı yazdım. Yazıyı CHP'nin uzun yıllar Elazığ il yönetim kurulu üyeliği ve il başkanlığı yapan Kemal Şirinocak'ın tanıklığına dayandırdım.
Şirinocak ise o dönem CHP MYK üyesi Sinan Yerlikaya'yı tanık gösterdi. Ben de Yerlikaya'yı arayıp o anı sordum. Önce öyle bir buluşma olmadığını söyledi. Sonra şunları ekledi: "Ha evet oldu... Ben ona da Macit Bey'e de sordum. Onlar da 'yerel başka genel başka' diyorlardı.
Peki, MHP'ye oy verdik gibi bir cevap verdi mi? "Hayır, öyle bir şey demedi."
Mersin Milletvekili İsa Gök ise şunları söyledi: "Ben baro başkanı olarak böyle bir cevap vermeyeceğim gibi böyle bir soruya da muhatap olmadım. Ayrıca o yıllarda yerel seçimleri kazanmak için nasıl kapı kapı dolaştığımı herkes iyi biliyor. Soldan gelen bir siyasetçi olarak da 'Alevilere karşı' bir tavrım zaten olamaz."

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA