Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

'Ben onu solcu biliyordum, meğer ulusalcıymış'

Geçen akşam İstanbul Bakırköy'de çok güzel Kastamonu yemekleri yapan "Abdülkadir" restoranda CHP'lilerle buluştuk. Karşımda babadan CHP'li Prof. Dr. Hurşit Güneş, bir yanımda yeni CHP'li Muhammet Çakmak ve Hakan Atalay, bir yanımda ise öğretim üyesi Banu Dalaman ve eşi vardı.
Dönerden etli ekmeğe, Kastamonu yemekleri ne kadar güzelse, Hatay'daki kamp tartışmalarıyla gündemde olan Hurşit Güneş'le CHP'yi konuşmak da o kadar enteresandı. Aslında ne düşündüğü bilinmeyen isim değil Güneş hoca. Ama sanıyorum CHP içindeki yapılara daha eleştirel bakan yanı pek bilinmiyor. Alın şu sözlerini... "Silivri'ye gitmediğimiz gün bu parti düzelecek. Beni orada göremezsiniz. Onların aday olmaması için birkaç arkadaş çok uğraştık ama başaramadık. Listeyi delip giren savcı İlhan Cihaner'in tutumuna da çok şaşırdım. Ben onu solcu biliyordum meğer o ulusalcıymış..."
"Sosyal demokrat CHP" eksenli bir kitap hazırlığı içinde olan Güneş'in bu yaklaşımı ilginç değil mi?


YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA