Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Thomas'a komaz sosyetiğe hiç komaz!

Sosyetik tabir ettiğimiz ablaları ve abileri neler bozmaz? Bize koyar da onlara neler koymaz?
-5 derecede açık ayakkabıyla gezmek bu ablalara koymaz. Bizim kanımız çekilmiş, içimiz geçmiş, onlar üşümezler tamam mı? Hatta taam mıaa?
-5 demişken, kış vakti cıbıl cıbıl minilerle, çorapsız, paltosuz dolaşmak sosyetik ablalara asla koymaz.
Her şeyden vazgeçerler ama havalarından asla!
Aynı fabrikadan çıkmış gibi Avatar'a 3 kala vaziyette botokslu yüzlerle dolanmak bu türe kesinlikle koymaz.
Haftada 5 gece karşılaştıkları aynı 300 kişiyle İstanbul'dan kalkıp Paris'e, Londra'ya partiye gidip de bir değişiklik yaptıklarını zannetmek onlara koymaz. Yeni insan tanımamak hiç koymaz.
Kocalarının çıtır kızlarla İstanbul gecelerine akmaları sosyetik ablalara koymaz. Koysa da koymaz! Koymasa da koymaz! Yeter ki kredi kartları ceplerinde, alyansları parmaklarında olsun.
Aslında hadiseden bir halt anlamasalar da hatta tat almasalar da o kocaman kocaman puroları tüttürmek bu türün bazı şapşal erkeklerine koymaz.
Aynı tonda gidersek; şaraptan ve yemekten pek anlamamalarına rağmen mönüden en pahalı şarabı seçmeyi marifet sanmak sonra da şarabı beğenmeyip yine de içmek zorunda kalmak bunlara koymaz.
Verdikleri davetten söz edilmemesi onlara fena koyar da o davete katılan 'çok yakın arkadaşım' sandığı 300 tipin aslında umurlarında bile olmamak onlara koymaz.
Annenin gençliğini vurgulayan 'hangisi annesi, hangisi kızı' tadında haberler çıkmaması sosyetik anneye fena koyar. Beri yandan kızının toplumdan bihaber, tüketmekten ve salak salak erkek peşinde koşmaktan başka bir işe yaramaması koymaz. Ne olacak; kızı da babası misali hayırlı bir hıyar bulur elbet!
Tatil planlarını bozmayacaksa dünyanın herhangi bir yerindeki felaket onlara koymaz.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA