Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Esas 'yağlı' olan kim?

Kafadan açıklamamı yapayım; hiç Hülya Avşarcı değilimdir.
Çoğu zaman "Ooff aman be kadın" çektirir bana.
Hani o muhteşem demeçleri, büyümek bilmeyen şımarık küçük kız halleri, kahkaha atarak yaptığı gaflardan yırtma çabaları var ya, bünyeme kabak tadı verir.
Oysa ben bir zamanlar onun bambaşka olgun bir kadın olma ihtimalini sevmiştim. Gün gelecek Hülya Avşar sağ gösterip sol çakacak ihtimaline tutunmuştum.
Henüz olmadı, olamadı...
Fakat hayat bu, zaman zaman Hülya Avşar'ın arkasında durasım tutuyor işte. Hem bayılıyorum hem çok kızıyorum ben bu kadına.
Bu yaz magazin efendileri Hülya Avşar'ın kilolarına taktı. Gerçi onlar her yaz kadınların kilosundan ve selülitlerinden başka bir haltlarına dikkat etmezler ama Hülya'ya bir başka takıldı sanki.
Sağ olsunlar hadiseye muhteşem bir başlık da buldular; 'Hülyağlı Tatil.' Kadını ne zaman bikiniyle çekseler yapıştırıyorlar; 'Hülyağlı tatil!' Aman ne esprili, ha ha haaa.
Bu kez Bodrum'da denizde botla seyir halindeyken şipşaklamışlar Hülya Avşar'ı. Sen misin göbeğiyle bota binen! Hani kilo vermiştin yalanlı ve yağlı Hülya seni!
Fotoğrafa bakıyorum ve "Kemiksiz yesin sizi Hülya" diyorum.
Bir kere ortada fevkalade özgüvenli bir kadın var. Üzerine tişört giymeden, orasına burasına pareo dolamadan, taşsız ve sıradan bir bikiniyle atlamış bota gidiyor aslanlar gibi.
"Dünya umurumda değil, tatilimi yaparım, keyfime bakarım, size ne?" tadında efeleniyor şu kendisi şişmanlamış, vıcık vıcık yağlı, düzeysiz düzene karşı.
Ve ben onun bu halini seviyorum. Hatta kıskanıyorum. İşte tam da bu noktada şu fizikte sağladığı esaslı duruşu demeçlerine, tavrına, hayatının dört bir yanına da döşemesini diliyorum.
Çok mu istiyorum?

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA