Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Ruh ikizi mi?

Yoksa siz hâlâ "ruh ikiziniz" olduğuna inanıyor musunuz?
İnanıyorsunuz diyelim, peki "ruh ikiziniz" ile bir ömür mutlu yaşayacağınıza, ona deli gibi âşık olacağınıza inanıyor musunuz?
Ben ikisine de inanmıyorum da...
Starların starı mega insan Tarkan People Report dergisinden Hasan Yediyıldız'a konuşmuş (Bugünkü GÜNAYDIN'da haberi okuyabilirsiniz), en klişesinden demiş ki; "Ruh ikizimle karşılaşırsam evlenebilirim."
Ruh ikizi mi? Hop bir dakika, kulağa hoş geliyor da kafamda deli sorular var.
1.Ruh ikizimiz gerçekten mevcut mu?
2. Ruh ikizi iyi bir şey mi?
3. Ruh ikizi âşık olunacak bir şey mi?
Bugüne kadar kime âşık olduysam, çevremde kimi âşık gördüysem hiçbiri ruh ikizi değildi. Çünkü ruh ikizi meselesi aşkın doğasına aykırı. Sıkıcı bir durum. Ruh ikizin ancak kankan olur yani.
Çünkü kendisine en uzak, en olmayacak, en ters, en zıt kişiye âşık olur insan. Onun için yanar tutuşur. İdealle aşk yaşanmaz. İdeal olan için kalp küt küt atmaz.
Hem ben ruh ikizime niye âşık olacakmışım canım. Bunun nesi heyecanlı, bunun nesi bilinmez, bunun nesi tedirgin edici, bunun nesi tutkulu.
Bence şu "ruh ikizi" işini tekrar düşünsek iyi ederiz. Bana ruh öküzü ile gelin, biz kızlar nerede bir öküz görsek âşık olasımız tutar da...
İkizimmiş... saçma. Hanimiş benim öküzüm.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA