Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Haftanın bi'şeyleri

Haftanın sergisi: Karaköy Ops Cafe'de geçen pazar başlayan fotoğraf sanatçısı Tuğçe Şimşek'in Hep 'Beraber' sergisi. Ops Cafe de haftanın mekânı olarak listeye girebilir. Kahvaltısını özellikle tavsiye edebilirim. Ops, Karaköy Mumhane Caddesi'nde.
Haftanın mağazası: Madem bölgeye girdik, Karaköy'den devam. Fransız Geçidi'ndeki eğlenceli vintage gözlük mağazası Fashion@ eye haftanın favorisi. Gözlüklerden çok gözlük gurusu Hakan San'la sohbet edip, gözlüklerden gözlük beğenmek de en zevklisi. Yolu düşen gözlük meraklılarına duyurulur.
Haftanın kitabı: Dünyaca ünlü psikiyatr Rollo May'in Okuyan Us Yayınları'ndan yeni çıkan kitabı 'Varoluşun Keşfi'. Aslında sen kimsin? Sana dikte edilenler bir yana varlığının esası ne? Varlığımızın üstünü neden örtüyoruz? Kafanızda böyle deli sorular varsa buyurun okuyun.
Haftanın albümü: Hatta DVD'si ve hatta belgeseli... Coldplay'in son albümü Mylo Xyloto 2012 turundan canlı kayıtlar, sahne arkası görüntüleri ve röportajlardan oluşan 'Coldplay Live 2012'. İsteyene CD'si, isteyene DVD'si, isteyene ikisi biraradası var. Kaçırılmayacak kadar müthiş bir iş. Zaten Coldplay.
Haftanın düşüncesi: Herkes herkese iyi gelmek zorunda değil. Sana sohbeti, varlığı, enerjisi iyi gelen biri benim felaketim olabilir. Bazıları bazılarıyla uyuşmayabilir. Zorla birbirimize ataçlanmamızın anlamsızlığını keşfetme zamanıdır.
Ataçlanmayalım dostlar. Bize iyi gelmeyen insanlarla görüşmeyelim. Kabalaşmaya gerek yok, küstürmeye gerek yok, bu bir sınıflandırma ya da burun bükme operasyonu değildir sadece hayat kısa. O hesap. Bizim de iyi gelmediklerimiz bizimle görüşmesin. Lay lay lom.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA