Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Haftanın bi'şeyleri

Haftanın şarkısı: Justin Timberlake'ün uzun aradan sonra dönüşünü muhteşem yapan single 'Suit and Tie'. Jay Z'nin katılımıyla JT bir daha "Ben en popta en iyiyim" demiş mi demiş.
Haftanın kitabı: Klasikler kontenjanından Sylvia Plath'in tek romanı 'The Bell Jar' yani 'Sırça Fanus'.
Haftanın filmi: Oscar'da En İyi Filmi çok da bayılmadığım 'Argo' kazansa da bence En İyi Film, Ang Lee'ye 'En İyi Yönetmen' Oscar'ını kazandıran 'Pi'nin Yaşamı'ydı. Madem Oscar haftasındayız içimizde kalmasın.
Haftanın düşüncesi: Her şeyin dibine kadar gidenler var ya. Bir taneyle yetinmeyenler, ucundan azıcık tadına bakmayı bilemeyenler. Sevdikleri her neyse sonuna kadar tüketenler. Dipsomani sahipleri... Bence yanlış değil müthişler. Şu hayatta istediğin, sevdiğin, yükseldiğin ne varsa coşacaksın arkadaş. Tepeden tırnağa sarılacaksın. Doyacakmışsın zannedip de doyamayacaksın. Dipsomaniyi tutkulu ve seksi buluyorum.
Haftanın mekânı:
Galata'daki Sensus Şarap ve Peynir Butiği. İstersen alışveriş yapabilirsin istersen oturup yüzlerce çeşit şarabı tadabilirsin. Meraklısına duyrulur, güzel mekân.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA